diumenge, 26 de novembre del 2017

Montseny - 4 de novembre de 2017


Sortida Grup de Natura – CESF
4 de novembre de 2017
Participants: 3

Recorregut:
Sortim de l'aparcament del Restaurant La Solana, que és al km 1,6 de la carretera de Viladrau a Seva GIV-520, per una pista que baixa i creua un pont, fins que més endavant agafem el sender PR-C 205 que du a l'ermita de la Mare de Déu de l'Erola i després segueix muntanya amunt passant per la Font de l'Or, l'Oratori de Sant Camil Lelis fins a Sant Segimon. Tornarem pel mateix lloc.

Objectiu:
Intentem buscar una caminada de tardor en un bosc emblemàtic i el de castanyers centenaris de sota de Sant Segimon ens sembla prou suggestiu. No fem tasca d'identificació d'espècies i gaudim del bosc de castanyers vells i majestuosos i de faigs joves.

Comentaris:
El matí va començar amb pluja però ja estàvem engrescats anant cap al punt de trobada. En arribar i prendre un cafè al Restaurant el cel es va anar calmant i vam poder fer la caminada sense cap ensurt climàtic. A dalt de Sant Segimon vam esmorzar-dinar a la posada ben escalfats i amb una cerveseta i tot. El paisatge és preciós, tant pels boscos com per l'entorn en general.


Boires pels turons de l'Àliga



Fulles de faig caigudes

Castanyers centenaris

Sant Segimon

Fageda al riu de l'Oratori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada